Transportfietsen

Vroeger in het straatbeeld gebruikt door bakker en slager en anno nu veel gebruikt door de multiinzetbaarheid. Een schooltas, sporttas of de weekendboodschappen,  met een Rivel transportfiets kan dit allemaal mee. Met een sterk voorrek en een bagagedrager  achter (de full-transport fiets). De Rivel fietsen zijn sterke fietsen met dikkere spaken dan gebruikelijk.  Rivel fietsen zijn er met en zonder versnellingen of alleen een terugtraprem, maar eveneens met velgremmen of rollerbrakes.

Rivel Transportfietsen worden gemaakt in heren- en damesuitvoering. Rivel transportfietsen zijn er in diverse soorten en maten.  Of met een brede voordrager, tevens ook met smalle. Hiermee kunnen ze zonder problemen in een fietsenstalling geplaatst worden.

Een Rivel transportfiets of transporter met versnellingen is practischer bij meer bagage tijdens fietstochten. Of in een gebied met heuvels.  Een fiets zonder versnellingen heeft  minder risico op  schade hieraan, wat met name bij scholieren voordeliger is.

Rivel transportfietsen zijn beschikbaar  met een veer tussen vork en frame om het omslaan van het stuur bij stallen te beletten. De luxere transportfietsen zijn voorzien van een stuurslot.  Daarmee zet je het stuur vast met een korte draaibeweging.

Rivel heeft met de Lancaster een aluminium transportfiets in het pakket, voorzien van alle luxe: een drieversnellingsnaaf, stuurslot, gesloten harde kettingkast, heerlijk zadel en dus dat lichtgewicht oversized frame.

© 2018 BIG Wholesale B.V.. All Rights Reserved. Realisatie DE ONLINE ZAAK