Speed pedelec

De E-bike met een topsnelheid van 45km/h

Daytona

De Rivel Daytona een speedpedelec die is voorzien van een Bafang 250 Watt motor.

Middenmotor

De meest natuurlijke ondersteuning bij het fietsen

Fairbanks

Op comfort komt deze fiets niets tekort: Een opvallend trillingsarme middenmotor van Bafang gecombineerd met een premium afmontage.

Portland

De Portland is uitgerust met een Bafang middenmotor, Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf en Shimano 6000 rollerbrakes.

Pike

De Pike is een e-bike uitgerust met een krachtige AEG ComfortDrive middenmotor

Atlanta

De Rivel Atlanta heeft een AEG ComfortDrive C middenmoter, een krachtige 100Nm motor die je zonder probleem een zetje in de rug geeft

Durango

De Rivel Durango is uitgerust met een Bosch ActiveLine GEN3 middenmotor

Jackson

De Rivel Jackson is uitgerust met een Bosch ActiveLine GEN3 middenmotor

Voorwielmotor

Zelfde kracht, maar dan licht van gewicht en onopvallend.

Montana

Krachtige Bafang voorwiel motor. Krachtige Promax hydraulische velgremmen. Gecomplementeerd met het veelzijdige Shimano Nexus 7 versnellingssysteem.

Reno

De Rivel Reno is een vlot gelijnde elektrische fiets met een stille en sterke 250 Watt voorwielmotor, Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf en krachtige Phylion accu.

Riviera

Klassieke Transportfiets, maar dan elektrisch. Voorzien van een Bafang voorwielmotor en Shimano Nexus 3 versnellingssysteem.

Riviera V-brakes

Klassieke Transportfiets, maar dan elektrisch. Voorzien van een Bafang voorwielmotor, Shimano Nexus 3 versnellingssysteem en V-brakes voor en achter.

De elektrische fietsen van Rivel

Een elektrische fiets is een rijwiel met de mogelijkheid van elektrische ondersteuning. Dat wil zeggen, je kunt er gewoon op fietsen en met ondersteuning van een voorwielmotor, middenmotor of achterwielmotor. De ondersteuning werkt alleen als je zelf meetrapt, zodra je stopt met trappen of afremt zal de ondersteuning stoppen. Zodra je weer kracht zet grijpt ook de ondersteuning weer aan.

Een elektrische fiets is populair. Geen wonder, iedereen wil wel een zetje in de rug bij tegenwind of het beklimmen van een helling. Elektrisch fietsen is gezond, want je moet echt zelf blijven bewegen, maar je hoeft niet uitgeput en zwetend op school of werk aan te komen. Ook als je conditie of kracht achteruit gaat omdat je wat ouder wordt of ziek bent blijf je met behulp van een elektrische fiets actief en onafhankelijk.