Middenmotor

De meest natuurlijke ondersteuning bij het fietsen

Fairbanks

Op comfort komt deze fiets niets tekort: Een opvallend trillingsarme middenmotor van Bafang gecombineerd met een premium afmontage.

Seattle

Het sportieve zusje van de Fairbanks. Bafang middenmotor gecombineerd met het sportieve Shimano Deore 10 versnellings syteem.

Portland

De Portland is uitgerust met een Bafang middenmotor, Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf en Shimano 6000 rollerbrakes.

Central Park 2019

De central Park 2019 is uitgerust met de nieuwste generatie Dapu middenmotor

Pike

De Pike is een e-bike uitgerust met een krachtige AEG ComfortDrive middenmotor

Aspen

De Rivel Aspen is een e-bike uitgerust met een AEG Ecodrive middenmotor.

Voorwielmotor

Zelfde kracht, maar dan licht van gewicht en onopvallend.

Montana

Krachtige Bafang voorwiel motor. Krachtige Promax hydraulische velgremmen. Gecomplementeerd met het veelzijdige Shimano Nexus 7 versnellingssysteem.

Reno

De Rivel Reno is een vlot gelijnde elektrische fiets met een stille en sterke 250 Watt voorwielmotor, Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf en krachtige Phylion accu.

Riviera

Klassieke Transportfiets, maar dan elektrisch. Voorzien van een Bafang voorwielmotor en Shimano Nexus 3 versnellingssysteem.

Rivel Fatbike's

Dikke banden. Dikke motor.

Riverside

Elektrische Fat-Bike. Uitgerust met een Bafang achterwielmotor van maar liefst 500 Watt.

Long Beach

Een vouwbare elektrische Fat-Bike. Uitgerust met een Bafang achterwielmotor van maar liefst 500 Watt

De elektrische fietsen van Rivel

Een elektrische fiets is een rijwiel met de mogelijkheid van elektrische ondersteuning. Dat wil zeggen, je kunt er gewoon op fietsen en met ondersteuning van een voorwielmotor, middenmotor of achterwielmotor. De ondersteuning werkt alleen als je zelf meetrapt, zodra je stopt met trappen of afremt zal de ondersteuning stoppen. Zodra je weer kracht zet grijpt ook de ondersteuning weer aan.

Een elektrische fiets is populair. Geen wonder, iedereen wil wel een zetje in de rug bij tegenwind of het beklimmen van een helling. Elektrisch fietsen is gezond, want je moet echt zelf blijven bewegen, maar je hoeft niet uitgeput en zwetend op school of werk aan te komen. Ook als je conditie of kracht achteruit gaat omdat je wat ouder wordt of ziek bent blijf je met behulp van een elektrische fiets actief en onafhankelijk.